Get Adobe Flash player
Statisztika
Tartalom találatai : 458865
2011. 06.15. óta
mod_vvisit_counterÖsszesen348267

A közelmúlt eseményei

2019. március 18.-Sándor napi Bormustra

2019. március 18-án a tapolcai Tamási Áron Művelődési Központban tartották a tavasz első, boros szakmai rendezvényének számító Sándor-napi Bormustrát, amelynek szervezői Mezőssy Zoltán (Hotel Gabriella), a Badacsonyi Borbarát Asztaltársaság és a NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet. Az est központi témája ez évben a 2018-as évjárt bemutatása volt.

 

 

Bővebben...

 

2019. március 14.-Állami kitüntetést kapott Dr. Májer János intézetigazgató

Dr. Májer János tudományos tanácsadó, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet intézetigazgatójának Ujhelyi Imre Díjat adományozott Dr. Nagy István Agrárminiszter.

Bővebben...

 

2019. február 27.-Kitüntetés Németh Csaba munkatársunknak

2019. február 27-én a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Veszprém Megyei Területi Szervezete kollégánknak Németh Csaba növényvédelmi mérnöknek a Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara növényorvosa kitüntetést adományozta.

 

Bővebben...

 

2018. november 30.-XVII. András-Napi Bormester Találkozó, Somló

„Somlóért-Tornai Endre Emlékdíj”-at vett át Dr. Májer János a NAIK SZBKI intézetigazgatója a XVII. András-napi Bormester találkozón

Bővebben...

 

2018. október 17.- Dr. Nagy Zóra Annamária "VEAB régió legjobbnak ítélt PhD munkája" díjban részesült

2018. október 17.-én a Pannon Tudományos Nap keretei között a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kapuszán a NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet Badacsonyi Kutató Állomásának tudományos munkatársát, Dr. Nagy Zóra Annamáriát az MTA Veszprémi Területi Bizottsága és a Pécsi Területi Bizottsága a „VEAB régió legjobbnak ítélt PhD munkája” díjban részesítette.

 

Bővebben...

 
További cikkeink...