Get Adobe Flash player
Statisztika
Tartalom találatai : 433592
2011. 06.15. óta
mod_vvisit_counterÖsszesen322173

A közelmúlt eseményei

2019. február 27.-Kitüntetés Németh Csaba munkatársunknak

2019. február 27-én a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Veszprém Megyei Területi Szervezete kollégánknak Németh Csaba növényvédelmi mérnöknek a Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara növényorvosa kitüntetést adományozta.

 

Bővebben...

 

2018. november 30.-XVII. András-Napi Bormester Találkozó, Somló

„Somlóért-Tornai Endre Emlékdíj”-at vett át Dr. Májer János a NAIK SZBKI intézetigazgatója a XVII. András-napi Bormester találkozón

Bővebben...

 

2018. október 17.- Dr. Nagy Zóra Annamária "VEAB régió legjobbnak ítélt PhD munkája" díjban részesült

2018. október 17.-én a Pannon Tudományos Nap keretei között a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kapuszán a NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet Badacsonyi Kutató Állomásának tudományos munkatársát, Dr. Nagy Zóra Annamáriát az MTA Veszprémi Területi Bizottsága és a Pécsi Területi Bizottsága a „VEAB régió legjobbnak ítélt PhD munkája” díjban részesítette.

 

Bővebben...

 

2018. augusztus 20.- Dr. Szegedi Ernő tudományos tanácsadó kitüntetése

Államalapító Szent István ünnepe, ’Augusztus 20’ alkalmából Dr. Nagy István agrárminiszter Darányi Ignác díjat adományozott a NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet Kecskeméti Kutató Állomás tudományos tanácsadójának, Dr. Szegedi Ernőnek, a szőlőfajták patogénmentesítése és a szőlő agrobaktérium elleni küzdelem területén több évtizede végzett eredményes kutatás-fejlesztési és oktatási tevékenységért.

Bővebben...

 

2018. március 9.- NAIK sikerek az Ifjú Agrárkutatók részére kiírt pályázaton

A NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetének dolgozója, Nagy Zóra Annamária, tudományos segédmunkatárs a „Fogadj Örökbe Furmintot” Ifjú Agrárkutatók részére meghirdetett pályázatán 1. helyezést ért el Borászat kategóriában.

Bővebben...

 
További cikkeink...