Get Adobe Flash player
Statisztika
Tartalom találatai : 413232
2011. 06.15. óta
mod_vvisit_counterÖsszesen303389

A közelmúlt eseményei

2018. augusztus 20.- Dr. Szegedi Ernő tudományos tanácsadó kitüntetése

Államalapító Szent István ünnepe, ’Augusztus 20’ alkalmából Dr. Nagy István agrárminiszter Darányi Ignác díjat adományozott a NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet Kecskeméti Kutató Állomás tudományos tanácsadójának, Dr. Szegedi Ernőnek, a szőlőfajták patogénmentesítése és a szőlő agrobaktérium elleni küzdelem területén több évtizede végzett eredményes kutatás-fejlesztési és oktatási tevékenységért.

Bővebben...

 

2018. március 9.- NAIK sikerek az Ifjú Agrárkutatók részére kiírt pályázaton

A NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetének dolgozója, Nagy Zóra Annamária, tudományos segédmunkatárs a „Fogadj Örökbe Furmintot” Ifjú Agrárkutatók részére meghirdetett pályázatán 1. helyezést ért el Borászat kategóriában.

Bővebben...

 

2017. november 6-11. - Grúziai tanulmányút

A NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet két munkatársa 2017. novemberében egy grúziai tanulmányúton vett részt, melyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium Tudománydiplomáciái Főosztálya finanszírozott, az utazás megszervezésében pedig a Tbilisi Magyar Nagykövetség segített.

Bővebben...

 

2017. október 26.- Országos Szőlész-Borász Konferencia

2017. október 26-án egész napos konferenciát szervezett a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, az idén 25 éves Magyar Bor Akadémia és a Junibor.

Bővebben...

 

2017. augusztus 13. - Szürkebarát Borverseny a "Badacsonyi Szürkebarát és Magyar Szürkemarha Ünnepén"

2004. évtől hagyományosan augusztus közepén kerül megrendezésre Badacsonytördemicen a „Badacsonyi Szürkebarát és Magyar Szürkemarha Ünnepe”.

Bővebben...

 
További cikkeink...